Röplabdák, Röplabdás cipők, Sportmezek, Sportruházat és kiegészítők

Röplabdavilág

Szeretnénk, ha szavaink helyett teljesítményünk beszélne. Örülnénk neki, ha a Röplabdavilág nem csak egy üzlet neve lenne, sokkal inkább már egy fogalom, melyet minden hazai röplabdás ismer. Ezért dolgozunk és évek óta ezért szolgáljuk a röplabdás társadalmat. Minőségi termékek, Asics és Mizuno márkaképviselet, Gála és Mikasa termékek széles választékban. Mindez egy helyen…

Szeretettel várjuk egyesületek jelentkezését is, hiszen tudjuk, minden klub számára fontos, ha az adott partner leveszi válláról a beszerzés nehéz és keserves folyamatát. A Röplabdavilág komplex szolgáltatást kínál, hiszen nem csak ruházati termékekkel, de sportszerekkel, pályafelszerelésekkel is kedves vásárlói rendelkezésére áll. Legyen szó “egyszerű” vásárlásról, vagy szponzorációs együttműködésről, minden egyesület számára a legtökéletesebb megoldást dolgozzuk ki, bízva a sikeres és hosszú távú együttműködésben, valamint kedves vásárlóink elégedettségében.

Magánszemélyként is lehetőséget biztosítunk bárki számára… Törzsvásárlói programunkkal, kedvezményes árakkal, akciókkal várjuk látogatóinkat. Akár cipő, akár labda, akár kiegészítők, vagy ruházat, reméljük a Röplabdavilág mindenki fókuszába kerül.