Röplabdák, Röplabdás cipők, Sportmezek, Sportruházat és kiegészítők

Mizuno futócipők

Végre! Ami még itthon nem volt… A nagy sikernek örvendő Mizuno teremcipők után megérkeztek a márka legtutibb és legkiválóbb futócipői is. Mostantól már nem csak a teremben, de az utcán is hódolhatsz kedvenc márkádnak. Kiváló lábtartás, minőség, kényelem és megbízhatóság jellemzi. Női és férfi típusok, a kezdő szinttől egészen a profi, verseny modellekig. Ezt a ziccert nem lehet kihagyni!

***

mizuno_rider18_ffiMegnevezés: Mizuno Wave Rider 18 futócipő, fehér-fekete-narancs, férfiaknak
Típus: professzionális, verseny
Leírás: A világ egyik legjobb futócipője végre elérhető üzletünkben. Mindennapos használatra, ultra könnyű kivitelben. Neutral típus, bármely úttípusra, 260 gramm súly.
Ár: 34.430 Ft

 

mizuno_rider18_noiMegnevezés: Mizuno Wave Rider 18 futócipő, fehér-szürke-pink, hölgyeknek
Típus: professzionális, verseny
Leírás: Hölgyeknek szánt, kiváló minőségű verseny futócipő a Mizuno égisze alatt. Mindennapos használatra, ultra könnyű kivitelben. Neutral típus, bármely úttípusra, 220 gramm súly.
Ár: 34.430 Ft

 

mizuno_sayonara2_ffiMegnevezés: Mizuno Sayonara 2 futócipő, fehér-fekete-piros, férfiaknak
Típus: professzionális, verseny
Leírás: Hihetetlen könnyedség jellemzi. Alátámasztja lábfejünk közepét, ezzel is extra kényelmet biztosítva viselőjének. A Sayonara km-ről km-re minőséget és stabilitást biztosít. Neutral típus, bármely úttípusra, 230 gramm súly.
Ár: 31.680 Ft

 

mizuno_sayonara2_noiMegnevezés: Mizuno Sayonara 2 futócipő, fehér-türkisz-pink, hölgyeknek
Típus: professzionális, verseny
Leírás: Sayonara a hölgyek számára. Alátámasztja lábfejünk közepét, maximális kényelmet biztosít. Stabilitás lépésről lépésre. Neutral típus, bármely úttípusra, 190 gramm súly.
Ár: 31.680 Ft

 

mizuno_inspire11_ffiMegnevezés: Mizuno Inspire 11 futócipő, szürke-zöld-fekete, férfiaknak
Típus: professzionális, verseny
Leírás: Futócipő aszfaltra és kemény talajra, u4ic középtalpi hab a maximális kényelemért és dinamizmusért, jól szellőző kivitel, enyhén és közepesen befelé dőlő lábú futóknak ajánljuk. Súlya: 275 gramm
Ár: 33.550 Ft

 

mizuno_inspire11_noiMegnevezés: Mizuno Inspire 11 futócipő, türkisz-fehér-ezüst, hölgyeknek
Típus: professzionális, verseny
Leírás: Kemény talajra és utcára, u4ic középtalpi hab, kiváló csillapítás, dinamizmus, airmesh felsőrész, magas kopásállóságú gumi a sarok részen, enyhén és közepesen befelé dőlő lábú futóknak ajánljuk. Súlya: 225 gramm
Ár: 33.550 Ft

 

mizuno_resolute2_noiMegnevezés: Mizuno Resolute 2 futócipő, türkisz-kék-fehér, hölgyeknek
Típus: professzionális
Leírás: Kemény talajra és aszfaltra ajánlott futócipő, igazán nőies kivitelben. Wave talp technológia, magas kopásállóságú gumi a sarok részen, normál lábtartású futóknak. Súlya: 260 gramm
Ár: 21.900 Ft

 

mizuno_impetus2_noiMegnevezés: Mizuno Impetus 2 futócipő, szürke-fekete-pink, hölgyeknek
Típus: tréning
Leírás: Belépő kategória, kivételes kényelemmel, és kiváló árral. Súlya: 250 gramm. Wave talp technológia, magas kopásállóságú gumi a sarok részen, normál lábtartású futóknak.
Ár: 19.250 Ft