Röplabdák, Röplabdás cipők, Sportmezek, Sportruházat és kiegészítők

Asics röplabdás cipők

A Röplabdavilág élen jár a minőségi lábbelik forgalmazásában… Top cipők, elérhető áron, kiváló minőségben. Ez lehetne a mottó, ami mentén olyan márkákkal találkozhattok nálunk, mint például az Asics brand is, aminek termékeit megrendelheted webáruházunkban.

Ízelítő aktuális kínálatunkból:

Megnevezés: Asics Netburner Ballistic férfi röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, férfi
Leírás: Az Asics nagy kedvence évek óta. Bármilyen színben is jelenjen meg az Asics Netburner az egyik legkiválóbb röplabdás cipő, melyet mostanában gyártottak. Kényelmes és rendkívül rugalmas.


Megnevezés: Asics Netburner Ballistic női röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, női
Leírás: Volt már korall, volt már kék, most épp szürke, ezüst, fehér színben kapható. Egy dolog viszont állandó. a női Asics Netburner az egyik legkiválóbb és legkényelmesebb röplabdás cipő.


Megnevezés: Asics Elite FF férfi röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, férfi
Leírás: Új fejlesztés, mely hamarosan az Asics összes cipő kollekcióját érinteni fogja. Az FF elnevezés egy új talprendszert jelez. Az Elite már ezt a memóriahabbal ellátott talpat kapta meg, így talán még kényelmesebbé vált.


Megnevezés: Asics Elite FF MT férfi magas szárú röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, férfi
Leírás: Az új, memóriahabos talppal ellátott Asics Elite FF röplabdás teremcipő már magas szárral is kapható, így azon röplabdás játékosok számára is tudunk alternatívát kínálni, akik az ilyen típusú cipőket kedvelik.


Megnevezés: Asics Elite FF női röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, női
Leírás: Ezüst, barack, sötétkék szín, maximális kényelem, rugalmas, habosított talp, ez az Asics Elite FF női változata, mely bízunk benne, hogy minden hölgy röplabda játékos számára jó választás lesz.


Megnevezés: Asics Beyond 5 férfi röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, férfi
Leírás: Az Asics Beyond 5 teremcipő még a régi, jól bevált röplabdás sémát követi: Végy egy tartós, masszív, kényelmes, rugalmas talppal ellátott cipőt és használd! Ettől nagyszerű a Beyond 5 a röplabdásoknak.


Megnevezés: Asics Beyond 5 női röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, női
Leírás: Nőies színben természetesen. Ez mindennek az alapja, és persze az is alap, hogy az Asics Beyond 5 női röplabdás teremcipő az egyik legkényelmesebb és megbízhatóbb cipő választás lehet.


Megnevezés: Asics Task férfi röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, férfi
Leírás: Az Asics egyik legrégebbi és egyben legstabilabb modellje. A Task egy olyan cipő, amihez nem kell nyúlni gyártói szinten, mert pontosan így szeretik évek óta. Kényelmes, megbízható és kedvező árú teremcipő.


Megnevezés: Asics Task MT férfi magas szárú röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, férfi
Leírás: Azok számára, akik úgy érzik a bokájuk és persze a mozgásuk is így, egy pici segítséggel biztonságosabb. Az Asics Task MT hozza az elvárt, megbízható és jó minőséget.


Megnevezés: Asics Task női röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, női
Leírás: Az Asics Task teremcipő női változata ebben a szezonban ezüst, szürke, barack, rózsaszín színben került a piacra és ez bizony máris a hölgyek kedvencévé emelte.


Megnevezés: Asics Task MT női magas szárú röplabdás cipő
Típus: professzionális, verseny, női
Leírás: Idén először fordult az elő, hogy a női Task magas és alacsony szárral ellátott modellje más-más színben került a piacra. Mi azt mondjuk, ha a minőség töretlen, minden röplabdás hölgynek a kedvére tehetünk.


Megnevezés: Asics Rocket 8 férfi röplabdás cipő
Típus: professzionális, férfi
Leírás: A Rocket 8 az egyik legkedvezőbb árú Asics teremcipő, mely habár valóban olcsó, emellett kényelmes és jó minőségű röplabdás lábbeli. Edzésekre, amatőröknek, fiataloknak ajánlott.


Megnevezés: Asics Rocket 8 női röplabdás cipő
Típus: professzionális, női
Leírás: Mindjárt két féle színben is kapható, így a röplabdás hölgyek könnyen dönthetnek. A minőséggel, az árral, a tartóssággal nem lesz gond. Az Asics Rocket 8 röplabda cipő jó döntés.

 


Megnevezés: Asics Upcourt férfi röplabdás cipő
Típus: aktív, férfi
Leírás: Az Asics alap röplabdás modellje, az általános és mindenes teremcipő, mely az urak nagyobb lábméretéhez is elkészült. Ajánlott edzésekre, általános sport használatra, nem verseny szintre.

 


Megnevezés: Asics Upcourt női röplabdás cipő
Típus: aktív, női
Leírás: Hölgyek számára, alap szintre, nem versenyzésre ajánlott röplabdás cipő. Az Asics Upcourt ugyanakkor jó döntés lehet gyermekek számára is. Kényelmes, tartós teremcipő.


Megnevezés: Asics Upcourt GS gyermek röplabdás cipő
Típus: aktív, gyermek
Leírás: Az Asics a gyermek röplabdázókra is gondolt és megalkotta az Upcourt GS teremcipőt, mely már 32-es mérettől is elérhető. Gyermek játékosok számára jó választás lehet a kényelme és tartóssága miatt.

 


***
További, újabb modelljeinket keresd webáruházunkban a www.sportmarket.hu oldalon!

***